Call us

workshops & begeleiding

Kocht je een digitaal fototoestel waar je eigenlijk niet zo vlot mee kan werken? Het toestel heeft wel een handleiding, maar na het lezen van 3 bladzijden ben je al niet meer mee? De tijd ontbreekt je om het boekje van je camera grondig door te nemen? Je wijzigde ooit al eens onbewust en ongewild de instellingen in je camera? Ondertussen al terug goed gekregen?

Ik kan je wegwijs maken, met een handleiding in mensentaal, volledig op afspraak, one-on-one. Je bepaalt zelf hoever en gedetailleerd de workshops gaan. Het aantal lessen en de frequentie geef je volledig zelf aan. Er is dus geen verspilling van geld aan onnodige lessen.

Je hoeft thuis geen opdrachten te maken, wij maken de oefeningen samen tijdens de workshops. Al doende leert men, zodus zullen de lessen grotendeels uit actieve deelname bestaan.

Deze workshops zijn ideaal voor makelaars of andere bezige bijen die niet de tijd hebben om op vaste tijdstippen lessen te volgen, indien je op heel onregelmatige en wisselende tijdstippen werkt of lessen in groep helemaal niet zitten.

Dankzij het behaalde Bewijs Pedagogische Bekwaamheid (lerarenopleiding) ben ik uiterst geschikt om les te geven. Ik werk met tekst en uitleg, tips en voorbeeldjes en met je eigen toestel. Ieder krijgt een gepersonaliseerde aanpak.

Je bent er klaar voor om op meer dan alleen de automatische stand foto’s te maken? Yes, go!

 

Volg ons :