Call us

zwangerschap & geboorte

Zwangerschapsshoot

Proficiat met uw zwangerschap!

Als mama van drie kindjes en voormalige vroedvrouw weet ik hoe snel je de ervaring van het dragen van een klein wondertje in je buik vergeet. De vermoeidheid, kwaaltjes, gezwollen voeten en brandend maagzuur laten we achterwege, maar we focussen ons op het nieuwe leven, schopjes en duwtjes, verlangend uitkijken,… Laat me je helpen om deze periode in je leven blijvend tastbaar te maken. Een zwangerschapsfotoshoot verloopt heel sereen, intiem en rustig. Ik heb tijdens de zwangerschapsreportage heel veel aandacht voor de liefde voor jullie ongeboren kind, maar ook de fierheid van de partner breng ik in beeld. Broertjes en/of zusjes maken het plaatje compleet.

Ik heb een speciale formule voor een reportage van mama’s bolle buik en een fotoshoot van baby’s volle buikje nadien. Contacteer me voor meer info. Vraag gerust de nieuwe geboortefolder. Daar vind je een pak extra informatie!

Laat zwangerschapsfotografie een eerbetoon zijn aan jouw zwangere buik. 

Zin in je eigen bollebuik foto? Uiteraard!

Geboortekaartjes

Natuurlijk kijk je ernaar uit om de ganse wereld de geboorte van jullie wolkje, jullie droom aan te kondigen. Ik maak voor u unieke geboortekaartjes met foto van de pasgeboren baby. We werken samen tot wanneer je een geboortekaartje ziet dat volledig jullie smaak en wens is. Kort na de geboorte kom ik langs in het ziekenhuis of thuis om jullie kleine ukje te fotograferen. De foto’s verkrijg je nadien allemaal in hoge resolutie.

In de fotostudio zijn een hele hoop geboortekaartjes te bezichtigen. Ik kan nogal moeilijk afscheid nemen van mijn werkjes. Fierheid is dat een zonde??

Om het geheel af te werken, kunnen jullie doopsuiker en snoepzakjes in dezelfde opmaak verkrijgen. Hiervoor doe ik beroep op mijn partner in crime, Stefanie. Wanneer wij onze koppen samen steken, vliegt de inspiratie in het rond! Het kaartje en de doopsuiker passen heel mooi samen, met dezelfde kleuren en vormen. Heel strak of eerder romantisch? Of wanneer je graag iets meer out of the box denkt, kunnen we je in plaats van doosjes of snoepzakjes, voorzien van geurtjes, zeepjes, drankjes,... Hou je graag zelf de touwtjes in handen? Bestel bij ons het materiaal, of de stickers. Je kan je jeukende hobbyvingers de vrije loop geven en alles zelf vullen, onze naamstickers (met zelfde logo van het kaartje) kleven en ergens (in het grootste geheim) stockeren tot je het na de geboorte kan etaleren. Heb je liever een textielgeschenk te geven? Dan kan je via Kshot bij Mieke terecht. Zo zie je maar... wij hebben de ideeën... aan jullie om ze te benutten.

Wil je beroep doen op mijn inspiratie en grafische fantasie?  Ja, allicht!

Geboorte

De geboorte van jullie baby was ongetwijfeld een memorabel moment. Je zal ondertussen al beseffen hoe snel de tijd gaat. Probeer om deze periode in je gedachten te houden door een fotoshoot van jullie baby, samen met jullie als fiere ouders.  Je kan uren naar die bolle kaakjes en mini oortjes blijven kijken.  De zachte roze huid, schattige vingertjes en krullende teentjes,…  Wat is er meer hartverwarmend dan een babyfoto?

Omdat ik weet dat het heel moeilijk te voorspellen is wanneer zo’n jonge baby wil drinken, plan ik steeds een hele ruime marge, zodat je afspraak ruimte heeft om te verschuiven en binnen het voedingsschema van jullie baby valt. Handig toch? En vooral: no stress... Je kan het allemaal gedetailleerder nalezen in de nieuwe geboortefolder! Vraag er gerust naar.

Komen jullie graag langs met jullie kleine ukkepukkie?  Welzeker! 

"
Prachtige foto's genomen van mijn pas geboren kleine schat! Bedankt!!
Volg ons :