Call us

over ons & blog

Over ons

Je leest het juist, deze rubriek heet ‘over ons’. Kshot bestaat uit fotograaf Kelly, mezelf dus, en ik heb een heel team achter me staan: ’s werelds warmste en met-twee-voeten-op-de-grond-man Bart, samen met onze drie kleine schattige en drukke inspiratiebronnen: Ade, Ditte en Fenne. Onze dochters.

Sinds jaar en dag ben ik een ochtendmens. Wakker en paraat. Ik loop graag op blote voeten, hou van taart en buiten zitten in onze tuin (Zitten, niet werken… Echt gewoon zitten). Chiro blijft mijn passie en van mooi weer word ik ongelooflijk goed gezind. Muziek om te kuisen, te werken, te feesten, te koken,… kortom, Studio Brussel beschouw ik als één van mijn beste vrienden. Verder drink ik geen alcohol. Gelukkig ben ik volledig ‘natural high’. Zotte grappen en grollen en een zeer levendige fantasie typeren mij.

Ik heb lang het gebruik van een smartphone afgehouden, maar sinds ik vorig jaar een Iphone aankocht, doe ik er bijna alles mee… ja, bijna alles, want ik hoor de tegenstanders onder jullie al denken: “Kelly, je vaat ermee doen, lukt toch niet, he?”.

De (emotionele) reacties van mijn klanten op hun foto’s maken me gelukkig. Ik ben open en eerlijk, gebruik gigantisch veel humor en streef ernaar om mensen zich op hun gemak te laten voelen. Vanuit mezelf probeer ik heel hard het ‘nu’ vast te houden, want zeg nu zelf, tijd gaat gewoon veel te snel. Waarschijnlijk daarom dat het fotograferen me zo goed afgaat.

Ik heb het geluk om vaak thuis te kunnen werken. Aan mijn bureau, met een adembenemend uitzicht over de Vlaamse Ardennen of in mijn fotostudio waar het gezellig vertoeven is.

Sinds 2013 smijt ik mezelf in de wereld van glimlachen, schaterlachen, bulderlachen, knipoogjes, verliefde blikken, kirrende baby’s en zo veel meer… Ik zorg zelf voor afwisseling tijdens de vele fotoshoots en maak iedere trouwreportage uniek.

Aan onze naam Kshot (uitgesproken “kasjot”) ging een hele zoektocht vooraf. Pas toen mijn grootvader het plan van onze nieuwe woning zag en reageerde in ons plaatselijke dialect: “Geen enkele ruit vanvoor? Awel, het is precies een gevang”, vielen alle stukjes op hun plaats. K van Kelly en shot van foto’s shooten… Kshot was geboren… Met de opening van de nieuwe fotostudio leek het ons het ideale moment om een babyborrel te organiseren (bij ons zijn alle redenen goed voor een feestje).


Zin om me te leren kennen? Heel zeker!

Blog 

Volg ons :