Call us

huwelijk & verloving

Huwelijk

“Nog niet nerveus?” is waarschijnlijk de meest gestelde vraag in de aanloop naar jullie huwelijk. Tijdens uw huwelijksdag hoeft u zich geen zorgen te maken over uw foto’s. Ik zie het moment en neem zelfs de kleinste details mee in de reportage. Een huwelijksreportage staat voor puur, relax, romantisch, geestig, liefdevol en emotioneel… Grappige uitdrukkingen van bruidskindjes, verleidelijke blikken tussen bruid en bruidegom, coole momenten van zatte nonkels, speelse dansjes van vriendinnen en toastende vaders… Als fotograaf sta ik dichtbij, maar toch vanop afstand, zodat ik geen enkel moment mis van het gehele gebeuren.

Soms steek ik me weg achter mijn toestel, omdat ook ik geëmotioneerd ben door de huwelijksgeloften. Nog vaker ben ik blij met mijn vaste hand, want ik ben ook aan het schaterlachen met de stunten van de vriendengroep. Lange dagen en pijnlijke voeten? Daar heb ik geen last van (de dag nadien soms), want de adrenaline en sfeer die jullie huwelijk met zich meebrengt, is voor mij pure energie!

Tijdens een huwelijksreportage wring ik mezelf in honderdduizend bochten om toch maar de meest ideale foto te kunnen nemen. Hier hou ik sporadisch eens een gescheurde broek aan over (nietwaar, Bruno en Maryssa?) of sukkel ik wel eens in een gracht (herinneren jullie je nog, Frederik en Ellen?)

Ontvang je graag de uitgebreide Kshot huwelijksfolder? Laat uw e-mailadres achter en ik mail je er eentje door. Ik wens je veel leesplezier!

Wil je schitteren op je eigen huwelijk? Tuurlijk!

Verloving

Heb je als de toekomstige bruidegom nog pijn aan je knie sinds de grote vraag? Krijg je als “bride to be” nog kippenvel als je aan dat moment vlak voor je aanzoek terugdenkt? Maakt niet uit wie de grote vraag stelde, super romantisch of eerder “to the point”, grotesk of met een klein gebaar… Jullie zien elkaar graag. Dat is zeker. En nu zijn jullie verloofd: al gewoon geraakt aan die klank?
Dus, jullie gaan trouwen. En wat nu? Boekjes lezen, inspiratie opdoen, droomjurk uitkiezen, beslissen: das of strikje, fotograaf uitzoeken (mij, mij, mij, toe, toe, please, please), …Ben je ervan overtuigd dat “je helemaal niet plakt op foto”? Zie je jezelf de mist ingaan op je huwelijksfoto’s? Zenuwen tot en met en schrik dat je niet natuurlijk overkomt op foto? Geen paniek, laat het los, let it go… (hierbij moet je dan de tune van Frozen horen in je hoofd). Boek een verlovingsshoot en ik kan je overtuigen dat je wel over een natuurlijke schoonheid beschikt. Je wordt in een volledig ontspannen sfeer gefotografeerd. Het resultaat zal je zelfvertrouwen een boost geven en je hebt er nog mooie foto’s bij ook. Die foto’s kan je gebruiken voor je huwelijksuitnodigingen. Als dat geen win-win situatie is!

Wil je graag gerustgesteld worden over je eigen fotogeniek talent? Alleszins!

Volg ons :