Call us

gezin & familie

Gezinsfotografie

Komen jullie graag langs in kleine groep, binnen de gezelligheid van jullie eigen gezin? Breng gerust de familiehond mee. De trouwe viervoeter maakt toch ook deel uit van jullie gezin?

Komt het er ooit van een gezinsfoto te nemen, naast wanneer jullie op reis zijn? Hangt er nog steeds een foto uit de jaren stilletjes van jullie allen omhoog? Dateerde de laatste gezinsfoto nog uit de tijd dat Tom Waes zong: “Dos cervezas por favor”?

Dan is het hoogtijd dat jullie je fotoshoot boeken. Je zal nadien merken dat je nooit meer zolang wacht om jullie gezinsfoto te vernieuwen. Een gezinsreportage in de studio of op locatie is tof, voor de workaholics onder jullie: zeker niet tijdrovend, maar ontspannend en geeft je prachtige beelden van je lieftallige gezin. Zelfs al heb je net als ik soms een moment waarbij je de kleine “koters” eens kunt tegen de muur hangen (vooral vlak nadat ze op diezelfde muur kriebelden), je ziet op je foto’s dat je voor hen alles zou doen. Je liefde en warmte voor je gezin straalt van de beelden af!

Samen met je ukjes (klein en/of groot) op foto staan? Vanzelfsprekend!

Familiefotografie

Ken je het fenomeen “Ik wil eens een mooie foto van ons allemaal”-(groot)moeder? Ik heb er zo eentje. En ze is nogal volhardend. Jullie ook? Ideaal… Goed voor mijn business hihi.

Je wenst eens een fotoshoot waarbij zelfs je eigen ouders bewijzen dat liefde blijft duren? Schenk je graag een foto van jezelf aan je echtgeno(o)t(e)? Wil je aan de buitenwereld bewijzen dat jij met je zussen heel duidelijk dezelfde trekjes hebben? Graag sexy foto’s tijdens een boudoir sessie? Een moeder die (op handen) gedragen wordt door al haar schoonzoons? In mijn grote fotostudio fotografeerde ik al families tot 27 personen, zoals de familie Kesteleyn. Een uitdaging? Ik ben vrouw genoeg om me daar over te zien. Lawaaierig? Ja, maar vooral gezellig. Jullie familiegevoel en mijn talent zorgen samen voor een hoop foto’s waar zelfs James Bond emotioneel van wordt.

Willen jullie met de ganse familie iemand verrassen? Dan lijkt mij de formule “photo, wine en dine” ideaal. Jullie komen met de hele groep op zondagvoormiddag langs, we doen een fotosessie en nadien gaan jullie lekker uit eten. Het aperitief nuttigen jullie hier tussendoor. Santé!

Klaar voor de flits? Absoluut!Volg ons :