Call us

baby & kids

Kleine kindjes, kleine zorgen. Grote kindjes, grote zorgen. Als je langskomt bij Kshot merk ik dit ook. Ouders met kleine baby’s, peuters en kleuters jagen zich op, want ze vinden dat hun ukje “niet kan stil zitten”. Moeders en vaders van puberende jonge gasten en tienermeisjes denken dat ze zagen en overdreven lang wachten, want de gel in hun haar zit niet goed of ze vinden maar niet de juiste outfit.

Voor alles is een oplossing: ik en mijn geduld, inspiratie, fantaserend vermogen, grappige scheetjes, attributen en voor de grootste: mijn spiegel uiteraard!

De allerkleinsten kun je niet controleren of commanderen. Dat heeft geen zin. Ik probeer hen mee te nemen in mijn fantasiewereld. Ze worden gefascineerd en zonder het te beseffen, staan ze prachtig op de foto. Trucjes genoeg (in mijn mouw, want een toverhoed opzetten, dat zou geen zicht zijn…)! Ik haal alles uit de kast om de aandacht van je kind te vangen.

Met de al iets volwassenere exemplaren ga ik om zoals ze zijn: bijna-volwassen. Ik laat hen stoer zijn of juist vrouwelijk, als ze dat zelf willen. Door heel gewoon met hen om te gaan, neem ik hun gêne weg. Op die manier zijn deze “kleine-geerne-groots” (favoriete woordkeuze van mijn grootmoeder) het snelst op hun gemak en staan ze niet stijf en gespannen voor mijn lens.

En jullie als ouders, jullie worden helemaal relaxed als jullie merken hoe ik met jullie kroost omga. Een kind moet loskomen en zich thuis voelen. Dan pas zal hij/zij heel natuurlijk en ongedwongen op foto staan. Daarom neem ik graag tijd en moeite… Het resultaat maakt jullie blij en mij fier (en waarschijnlijk ook omgekeerd).

Laat je je spruitjes graag eens los in de fotostudio? Beslist!

 Volg ons :