Call us

acties & cadeau's

Cadeau's

De cadeau mogelijkheden zijn eindeloos. Canvas, fotoframe, fotoblokjes, fotokaders en zoveel meer. Speciaal voor alle typische vrouwen die niet kunnen kiezen (welke foto)… de fotobox (een houten doos met voor en achterkant in glas, waarin fotokaarten zitten. De kaarten kunnen op gemakkelijke manier en regelmatige basis gewisseld worden. Je hoeft alleen maar het dekseltje op te heffen en de kaarten te verwisselen van plaats. Hier (want ja, ik kan ook nooit kiezen tussen de verschillende foto’s van mijn schatjes van patatjes) mogen de kinderen wekelijks om beurt een foto kiezen en naar voor schuiven. Ideaal toch?

Wens je een kale muur aan te kleden? Ja, inderdaad!

Hier vind je steeds de meest voordelige seizoenspakketten. Haal dus gerust het stalk-gehalte in jezelf naar boven en kom zeker en vast regelmatig onze pagina bezoeken. 

Wie dit voorjaar het genoegen heeft om een feestvarkentje in huis te hebben, kan hieronder heel wat interessante zaken vinden! Slik maar eens goed, want het is een serieuze mondvol... want Kshot heeft een zeer interessante aanbieding! Het communiepakket van 2018 bevat heel wat moois, voor elk wat wils en vooral alles! Inderdaad, alles... Kijk maar (en vergeet zeker en vast het slik-gedeelte niet... tot zover mijn nuttige boodschap ;-) 
Vraag naar de communiefolder, we verzenden die met heel veel plezier naar je mailbox! (nog een kleine boodschap van algemeen nut: maak het nadien jezelf gemakkelijk en neem er gerust een drankje bij!)

Dit jaar hebben we een speciale actie voor alle mama's! Jullie dames krijgen bij reservatie van een communie of lentefeest fotoshoot een kortingsbon van -50% op een gelaatsverzorging. Stefanie Goessens van La Mariposa neemt jullie met plezier onder handen, zodat jullie huid aanvoelt als een "babypoepje" (de zachte, propere-net-met-welriekende-babylotion-ingewreven-versie uiteraard, niet de net-een-vuile-stinkie-pamper-versie!) Belangrijk: het is een heerlijk ontstress-moment! Genieten dus!

Actie geldig bij reservering van het basispakket communie of lentefeest fotoshoot 2018, bij fotograaf Kshot, Boterhoekstraat 24, 9620 Zottegem

Kortingsbon wordt overhandigd tijdens de fotoshoot.

Reservatie gelaatsbehandeling gebeurt telefonisch 0471 73 49 88 of via de online boeking op https://schoonheidssalonlamariposa.be

De kortingsbon is enkel geldig in Schoonheidssalon La Mariposa, St-Hubertusplein 19, 9620 Zottegem

De kortingsbon is enkel geldig bij een gelaatsverzorging naar keuze, voor 1 persoon (mama van de communicant of lentefeester). De bon is niet inwisselbaar voor contanten of andere schoonheidsbehandeling.

De gelaatsverzorging vindt plaats in februari, maart, april of mei 2018, volgens afspraak met Stefanie Goessens, La Mariposa.

Valentijnsactie i.s.m. BO-TéActievoorwaarden:

Actie geldig t.e.m. 17 februari 2018-01-22

Bij aankoop vanaf 100 euro in lingeriewinkel BO-Té, Hoogstraat 71, 9620 Zottegem

Loting winnaar vindt plaats op 20 februari 2018.

Winnaar wordt telefonisch verwittigd.

Afhalen cadeaubon voor “perfect imperfections”fotoshoot bij BO-Té op afgesproken tijdstip.

Foto’s van overhandiging cadeaubon worden op facebook geplaatst.

Winnaar wordt bekendgemaakt via facebook.

‘Perfect Imperfections’fotoshoot is geldig voor 1 persoon, winnaar van op het formulier.

‘Perfect Imperfections’fotoshoot is niet inwisselbaar voor ander soort fotoshoot bij Kshot of een waardebon bij BO-Té.

‘Perfect Imperfections’fotoshoot vindt plaats in mei of juni 2018, volgens afspraak met Kshot, Kelly Troncquo, in de Kshot fotostudio, Boterhoek 24, 9620 Zottegem.

‘Perfect Imperfections’fotoshoot is een lingerie fotoshoot door vrouwelijke fotograaf Kelly Troncquo, op zwarte achtergrond. Winnaar verkrijgt alle gefotografeerde beelden in hoge resolutie op Kshot-USB-stick.

De winnares van de fotoshoot is ondertussen bekend! Volg de link
Binnenkort overhandiging van de cadeaubon. Vind je dit pakket interessant? Zeer zeker!

BewarenBewaren

Volg ons :