Call us

Hier ben je dan! Waarschijnlijk op zoek naar een toffe fotograaf? Wil je leuke, stiekeme, gezellige en een tikkeltje sexy foto’s? Super! Blijf zeker hangen… Ik ben Kelly en ik fotografeer jou en/of je gezin, zodat jullie tijdloos, geëmotioneerd en boeiend op papier staan (of op canvas…, of op computerscherm…, of op… soit, je begrijpt me wel). Tijdens een bezoekje aan de verschillende pagina's van mijn site krijg je ongetwijfeld goesting om langs te komen. Leun maar achterover en veel genot!

Geïnteresseerd in een klein verhaaltje?

Toen ik voor het eerst moeder werd, wou ik mooie foto’s van mijn babyroze dochtertje. Dus nam ik contact op met een fotograaf. Tijdens de fotoshoot stond ze er ongetwijfeld bij iedere klik, keer op keer prachtig op, maar ik kreeg nadien slechts 6 foto’s te zien, in een klein stoefboekje. Laat het me toe je te zeggen dat deze enthousiaste, superfiere, kersverse moeder zwaar teleurgesteld was. Stel je voor: hormonen volledig uit balans en een pover resultaat. Respect voor mijn man.

Ik besloot al gauw 5 jaar fotografie te studeren en wou het anders aanpakken. Vandaar mijn handelsmerk: de Kshot-USB-stick. U krijgt werkelijk alle foto’s mee in hoge resolutie, eens in kleur en eens in zwart wit. Want ik geef, wat ik zelf graag zou krijgen. (Dus vrienden en familie, let goed op welke cadeautjes ik uitdeel, hint hint…)

Eens met mijn manier van werken? Ja, volledig!

Volg ons :